Pressinfo 17 maj 2015

Bajen Rough House fredag den 29 maj kl 19:00

Fredag den 29 maj är det dags för 2015 års upplaga av boxningsgalan Bajen Rough House, som förra året samlade drygt 800 betalande åskådare i klassiska Eriksdalshallen. I år är det bara en sak som gäller: Fullsatt. Detta räknar vi arrangörer stenhårt med eftersom vi skall göra en ännu bättre och mer spektakulär gala jämfört med fjolåret, samt att vi fixat tuffast möjliga motstånd, nämligen Djurgårdens IF Boxningsförening. Två klassiska stockholmska boxningsklubbar med hängivna supporters som möts i en lagtävling en vårkväll i Eriksdalshallen, senast det hände var på 1920-talet…

Hammarby IF Boxning är en liten förening med höga mål som envist kämpar för att göra både klubben och amatörboxningen mer känd och etablerad. Klubbens boxare far land och rike runt för att boxa hem olika titlar – våra landslagsboxare har under senaste tiden tagit hem titlar i Nordiska.

Mästerskapen och SM

Under våren väntar Ungdoms-EM, och European Games för våra boxare. Bajen Rough House är enda chansen i år att se HIF:s bästa pugilister på hemmaplan, dvs Södermalm.

Bajen Rough House är inte bara en boxningsgala, vi visar samtidigt upp Bajens olika idrottssektioner och supporterklubbar som Bajen Fans med över 6.000 medlemmar. Förutom boxning – 7 matcher varav en tjejmatch – blir det också underhållning i form av DJ och hip-hop- duon Södra Sidan, samt överraskningar…

Invägning och presskonferens 19:30 på Den Gröne Jägaren

Presskonferens och invägning sker på torsdag klockan 19.30 tosdagen 28 maj på restaurang Den Gröne Jägaren på Götgatan 64.

PDF-ikonBajen_Rough_House_pressinformation_20150513.pdf