Boxarintervju med Vladimer Terashvili

featured-pic-boxarintervju

Hur känns det?

– Det känns bra och jag är 100 % laddad. Det var 7 år sedan jag senast gick match. Under lång tid har jag varit sugen på att göra comeback, och nu är tiden äntligen kommen. Min klubb och mina klubbkamrater har stöttat mig. Det känns bra att jag äntligen kan komma tillbaka till boxningen.

Vame-KwarteliHur har uppladdningen sett ut?

– Efter 7 år utan några matcher har jag äntligen fått känna hur adrenalinet och intensiteten stiger i det att man förbereder sig för match. För ca. 3 veckor sedan bestämde jag mig för att göra comeback. Detta var i samband med att jag var sparringpartner till Europamästaren Anthony Yigit.

Vad är känslan att boxas inför så många Hammarbyfans?

– Det är första gången jag boxar inför Hammarbyfansen och det blir häftigt. Jag är själv Hammarbyare och brukar vara på de flesta fotbollsmatcherna. Det är med stor stolthet som jag gör comeback på Bajen Rough House inför Hammarbyfansen.

Vad vet du om din motståndare?

– Jag vet inte så mycket om honom. Det enda jag vet är att han ska upp i ringen och boxas mot mig.

Vad tror du om din match?

– Det blir en tuff, men rolig och underhållande match. Det är för mig en efterlängtad comeback till ringen.

Vad kan fansen förvänta sig?

– Täta och jämna matcher med mycket adrenalin, vilja och stora Hammarbyhjärtan hos hemmaboxarna. En bra och underhållande show.

Ordet är fritt…

– Många har länge varit positiva till att jag ska göra comeback. Nu hoppas jag att så många som möjligt kommer på fredagens Bajen Rough House. Jag lovar att bjuda på en underhållande match.

 

468 ad