Bajenland intervjuar Adam Chartoi

featured-pic-bajenlandintervju

Nästa fredag går succégalan Bajen Rough House återigen av stapeln. Vi på Bajenland har fått oss en pratstund med våra hemmaboxare. Först ut är Adam Chartoi, 75 kg.

Adam-Chartoi1. Hur känns det så här en vecka inpå galan?

– Det känns bra! Uppladdningen har sett bra ut, träningen har gått bra och jag börjar närma mig matchvikten. Dessutom har jag laddat upp som sparringpartner till Europamästaren Anthony Yigit, en ganska bra uppladdning eller hur.

2. Bajen Rough House är som bekant en Hammarbygala på Södermalm. Hur är känslan att boxas inför så många Hammarbyfans?

– Känslan är underbar. Jag älskar att boxas inför en stor publik och speciellt inför en massa bajenfans.

3. Vad vet du om din motståndare, Santeri Laine?

 – Jag har mött min motståndare tidigare och då gick det bra. Nu blir det i en tyngre viktklass och matchen lär blir tuff. Han är en bra boxare med många kvalitéer men jag ska vinna matchen. Det kommer bli en bra match och jag kommer se till att det blir en bra show!

4. Vad kan fansen förvänta sig?

 – Fansen kan förvänta sig en grym kväll med många bra matcher. Jag kommer göra allt för att ta hem vinsten för Hammarby!

468 ad