Matchlistan för Bajen Rough House

Matchlistan för Bajen Rough House 23 september i Eriksdalshallen är klar. Bägge lagen ställer upp med starka och välmeriterade boxare. Inte mindre än sex landslagsboxare återfinns i laguppställningarna.

Enligt Hammarby Boxnings coach Joel Grandell är utgången oviss: ”Det kommer bli rafflande matcher mellan skickliga och jämt matchade boxare. Med andra ord en oviss kamp. Där alla boxare måste prestera på topp och ge sitt yttersta för att vinna. Publiken kan vänta sig en fantastisk show med många täta matcher.”

Galan innehåller fyra elitmatcher för herrar, vilka boxas utan huvudskydd.

Av Hammarbys boxare utmärker sig landslagsboxarna Ali Yusefi (60 kg), Samer Tabal (64 kg) och Adam Chartoi (75 kg). Samer och Ali inledde säsongen övertygande med vinst i Ruskaturneringen. Under juli månad vann Adam Chartoi den prestigefyllda turneringen Simon Trestin Memorial i Ukraina. En turnering som bland annat Olympiska mästaren och proffsvärldsmästaren Vasyl Lomachenko vunnit tidigare. Under OS i Rio 2016 deltog inga svenska herrboxare. För dessa tre herrar är siktet inställt på OS i Tokyo 2020 där de skall se till att Sverige finns representerat.

Våra vänner från Grekland har även de tre landslagsboxare i sin trupp. Den unga och lovande Ionnis Kasidokostas (75 kg), Junior-EM deltagaren Katzourakis (75 kg) och EM-boxaren Thodoris Ritzakis (69 kg).

Med andra ord väntas en hård och oviss kamp för de bägge grönvita lagen.
Bilder och uppgifter om boxarna, samt fightcard här »

 

Fight Card

Hammarby vs Panathinaikos

 

Youth 64 kg
 
Samer Tabal
J-landslagsboxare
Nahom Aron
USM 3:a
Youth 69 kg
 
Ali Yousofi
 
Adel Belalia
USM 2:a
Youth 75 kg
 
Adam Belalia
 
Ioannis Kasidokostas
Ungdomsmästare
Elite B 64 kg
 
Arstan Lensen
Mellansvensk mästare
Emmanouil Papadopoulos
Nybörjarmästare
Elite 60 kg
 
Ali Yusefi
Landslagsboxare
Dionisis Perdikaris
Grekisk 2:a
Elite 69 kg
 
Ferdaws Sahar
Svensk mästare 2009
Thodoris Ritzakis
Grekisk mästare
Elite 75 kg
 
Adam Chartoi
Juniormästare
Andreas Katzourakis
Juniormästare
Elite 81 kg
 
Victor Tolancev
Nybörjarmästare 2002
Giorgi Kistauri
Tidigare georgisk ungdomsmästare
468 ad