Adam Chartoi bjuder in till grönvit show

Mellanviktaren (75 kg) Adam Chartoi möter på fredag Andreas Katzoyrakis. En mycket intressant match mellan två mycket lovande och talangfulla boxare. Bägge boxarna deltog bland annat förra året på Junior-EM för respektive landslag. Med andra ord väntar en riktig holmgång mellan två skickliga herrar.


I videoklippet bjuder Adam in till grönvit boxningsshow

Kort om Adam

Adam började med boxning redan vid barnsben och har stor erfarenhet. Han är en av få svenska boxare vilken har vunnit 5 diplom-SM Guld (Teknikbedömd boxning för 10-14 åringar). Sedan dess har han hunnit med att bli Svensk Juniormästare och är uttagen till Svenska Boxningsförbundets OS-satsning till 2020, Team Tokyo. Under förra året blev han utsedd till Sveriges bästa junior kilo för kilo.
Adam är aktuell som segrar av Simon Trestin Memorial i Ukraina. Samma turnering som bland annat Vasyl Lomachenko tidigare OS-mästare och nuvarande proffsvärldsmästare vunnit.

Läs mer om Adam

https://mitti.se/bajenboxare-laddar-for-os-i-tokyo/

https://mitti.se/bajentalangen-bast-i-sverige/

468 ad