Hip Hop + Boxning på Bajen Rough House

sodra-sidan

Den hyllade hiphopduon SödraSidan kommer att uppträda på Bajen Rough House. Med nya singeln “Till slut” är de högaktuella. “Till slut” är en tung och somrig hyllning till duons historia och nutid, och en uppmaning att aldrig skämmas för var man kommer ifrån. Missa inte chansen att få både SödraSidan och 2015 års upplaga av Bajen Rough House på samma biljett.

SödraSidan släppte debutalbumet ”För evigt unga” förra våren och mottogs med stor entusiasm från både kritiker och fans. Trots att duon verkat lite under radarn, har de till dags dato passerat över 10 miljoner streams på Spotify och 6 miljoner visningar på Youtube. Gruppen har, trots sin tydliga Söderortsprofil, en stor fanbase över hela Sverige.

SödraSidan består av barndomsvännerna Daniel ”Jutte” Jutterström och Christopher ”Chrippa” Wahlberg som träffades redan innan de började skolan i Enskededalen i södra Stockholm. De återkommer ofta till kärleken till förortsuppväxten, men ungdomen kantades delvis även av destruktivitet och problem, teman som de ständigt återkommer till i sina självbiografiska och utlämnande texter.

468 ad