Hammarby IF Boxning presenterar

”Boyz Boyz Summercamp”

 

boyz-boyz

Träna med Boyz Boyz, våra svenska mästare och den tidigare proffsvärldsmästaren George Scott.

Vår tränare och den tidigare IBF interkontinentala mästaren Peter ”Boyz Boyz” Semo kör för tredje året i rad en Summercamp. Denna gång blir det en Camp där vår huvudtränare Joel Grandell, vår elittränare Viktor Shynul och våra svenska mästare Leon Chartoi och Robin Safar kommer vara med. Gästträningar och gästföreläsningar hålls även i mental träning, skadeförebyggande styrketräning, prestationshöjande fysträning, kostlära samt av den tidigare världsmästaren George Scott.

idrottslyftetDatum: 24 juni – 15 augusti
Plats: Kocksgatan 24 och utomhus på Zinkensdamms IP.

Tider: (preliminärt) Måndag, onsdag och torsdag: 18:30-19:45
Lördag: 10:00-11:15

Pris: 600 :-  (Medlemskap i Hammarby Boxning ingår)
För medlemmar av Bajen Fans och idrottsföreningar inom HIF 500:-
6-17 år 250 :-

Enstaka pass: 100 :-

Antal Pass: 30 pass

”Boyz Boyz Summercamp” är öppen för alla oavsett träningsbakgrund, erfarenhet och ålder. Vare sig du är nybörjare, motionär eller elitboxare garanteras du en utvecklande träning.

Campen kommer innehålla en allsidig fysisk träning där du lär dig boxningens grunder och har kul. Träningen bygger på våra ledares breda erfarenhet och kompetens.

Ledarna
Vår huvudtränare Joel Grandell har en internationellt certifierad stjärnstatus som coach. Han har under sin tid som tränare varit med om att ta fram allt från diplom (10-14 år) till ungdoms (15-16 år), junior (17-18 år) och seniormästare. Viktor Shynul har en lång boxningskarriär i Vitryssland med 130 amatörmatcher och 13 proffsmatcher. När han sedan sadlade om till tränare tog han bland annat hand om Vitrysslands juniorlandslag. Han har tagit fram ett antal mästare. Peter Semo har under sin karriär varit aktiv som proffsboxare i Uganda, England och Sverige. Han har rest runt hela världen som tävlingsboxare. I bagaget har han 86 amatörmatcher och 25 proffsmatcher. Peter har således erfarenheter från boxningsträning i många av världens alla hörn. Dessutom har genomfört tränarutbildning under Svenska Boxningsförbundet. Leon Chartoi har gått 150 matcher är regerande svensk mästare, nordisk mästare, landslagsboxare och har deltagit på både EM och VM. Under en kort tid var han även huvudtränare på Narva BK. Han har nu ställt in siktet på OS i Rio 2016. Innan han kommer dit har du nu möjligheten att ta del av hans träning. Robin Safar är nybliven Svensk Mästare med 35 matchers erfarenhet och en gedigen träningsbakgrund. Den tidigare proffsvärldsmästaren George Scott knep 1988 OS-silver i Seoul. Han har med sig en otrolig erfarenhet.

För alla som vill ha en utmanande och utvecklande träning under sommaruppehållet tveka inte. Vill ni lära er boxningens grunder, behålla er ”Beach 2015-form” eller förbättra den anmäl er idag!

Campen innehåller 30 pass och sträcker sig från 24 juni till den 15 augusti. Passen kommer hållas på Kocksgatan 24 (Hammarby IF Boxning) och utomhus. Följande tider och dagar gäller preliminärt. Måndag, onsdag och torsdag: 18:30 – 19:45   samt lördagar: 10:00-11:15

  • Priset är föga 600:-
  • För medlemmar inom Hammarbys idrottsföreningar och Bajen Fans kostar det 500:-
  • Ungdomar och barn 6-17 år betalar 250:-
  • Det finns även en möjlighet att betala enstaka pass för 100 :-

Anmälan görs till: Hammarby.boxning@gmail.com . Uppge namn, telefonnummer och om ni är medlem i Bajen Fans, Bajenbrudar eller någon idrottsförening inom Hammarby.  När ni anmält er kommer ni få mer information om betalning och träningsschemat.

Vid eventuella frågor kontakta Joel Grandell (073-9 963538).

468 ad